MeixnerAlapitvany_szines_logo

Kedves Barátaink!

Meixner - Támogas különleges gyermekeinket!

☝️ A figyelmeteket és támogatásotokat kérjük.

A megnövekvő rezsi, az emelkedő infláció és a gyorsan változó gazdasági környezet alapítványi iskolánkat is nagy kihívás elé állította. Azonban 1️⃣9️⃣2️⃣ diákunknak szeretnénk továbbra is családias és gondoskodó környezetet biztosítani tanulási nehézségeik leküzdéséhez és kreativitásuk kibontakoztatásához.

👍 Az iskolánkban tanuló gyermekek szülei eddig is anyagi lehetőségeikhez mérten támogatták az intézmény működését.

Ahhoz, hogy továbbra is fennmaradhasson az egyedülálló iskola, közösségi összefogásra van szükség.

🤲 Ehhez szeretnénk anyagi támogatást kérni, hogy különleges gyerekeink továbbra is a megszokott minőségű oktatást és fejlesztést kaphassák meg.

💵 Ha 4️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ forinttal támogatsz bennünket, azzal hozzájárulsz 1 diákunk 1 napi tanításához.

💵 Ha 1️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ forinttal támogatsz bennünket, az 3 remek diákunk 1 napi tanítását fedezi.

💵 Ha 4️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ forinttal támogatsz bennünket, azzal hozzájárulsz, hogy 1 diákunk 1 teljes hónapon át minden figyelmet és segítséget megkaphasson a fejlődéséhez.

💵 Ha más összeggel támogatnál bennünket, azt is nagyon köszönjük.

💳 Támogatásodat erre a számlaszámra várjuk: 10100716-37145300-02000007

Kérlek jelezd a közleményben: “iskolai célú támogatás”

🙏 Köszönjük segítségedet 1️⃣9️⃣2️⃣ diákunk és családjaik nevében is.

A Meixner Alapítvány

feliratkozás hírlevélre

Tájékoztató

Örömmel tájékoztatjuk a kollégákat, hogy az „Országos kutatás diákok körébena gyermekek olvasástechnikai tudásának és szövegértésének feltérképezésére, sztenderdizálás” elnevezésű kutatási projekt keretében, a Magyar Nemzeti Bank jóvoltából alapítványunk elkészült az 2. évfolyamosok mérésére szolgáló olvasólap aktualizálásával.


A vizsgálati anyag szakemberek számára térítésmentesen igényelhető név, végzettség és munkahely megjelölésével az alapitvany@meixner.hu címen.


Eddig elkészült olvasólapjaink:
1-2. évfolyam, 2-3. évfolyam, 3-4. évfolyam, 5-6. évfolyam.

Támogatónk:

Alapítványunk a sztenderdizálási munka folytatásaként a 2016/2017-es tanév végén az 1. évfolyamosok mérésére kidolgozott olvasásvizsgálat aktualizálását végezte el  részben saját forrásból, részben önkéntesek társadalmi munkájából, részben  támogatásból, melyet ezúton is köszönünk. Az átdolgozott olvasólapokat, illetve a hozzájuk tartozó instrukciós füzetet az alapítvány e-mail címén lehet igényelni – szakmai végzettség, munkahely megjelölésével.

A Meixner Alapítvány az 5. évfolyamosok mérésére kidolgozott olvasásvizsgálat sztenderdizálását is elvégezte a 2015/2016-os tanév végén, részben saját forrásból, részben önkéntesek társadalmi munkájából, részben támogatásból, melyet ezúton is köszönünk. Az átdolgozott olvasólapokat, illetve a hozzájuk tartozó instrukciós füzetet az alapítvány e-mail címén lehet igényelni – szakmai végzettség, munkahely megjelölésével.

A 3. évfolyamosok mérésére kidolgozott olvasásvizsgálat sztenderdizálását alapítványunk elindította, részben saját forrásból, részben önkéntesek társadalmi munkájából, részben a Richter Gedeon Nyrt. támogatásából, melyet ezúton is köszönünk. A folyamat első eredményeiről Sipos Zsóka (logopédus – okl. gyógypedagógus, Meixner Alapítvány) 2015. december 9-én a Dyslexiás Gyermekekért Egyesületnél előadást tartott, melynek anyaga megtekinthető itt.
A diák további felhasználásához kérjék az előadó engedélyét. Tel: +36-20-242-6280
Az átdolgozott olvasólapokat, illetve a hozzájuk tartozó instrukciós füzetet az alapítvány e-mail címén lehet igényelni – szakmai végzettség, munkahely megjelölésével.

Copyright © 2022. All Rights Reserved.